Är Terry Gilliam galen?

Bröderna Grimm är inte en bra film. Det är en galen film. Det är inte mycket till story. Det är dåligt med spänningen, men det är rätt kusliga och mustiga miljöer. Men framför allt verkar filmen vara en orgie i Terry Gilliams sjuka tankar och mardrömmar. Scenen med pojken som blir av med alla sina ansiktsdrag är riktigt vidrig. Ansiktsdragen tas över av en formlös lerfigur. Pojken stapplar blind omkrimg ibyn. Det är ju rent sjukt. För att inte tala om hästen som åt upp en flicka. Var får han allting ifrån? Nåja, kul i alla fall att Heath Ledger kan spela något annat än charmör. Här är han ganska oansenlig.

Peter Stormare spelar en töntig italienare, vars rollfigur är totalt överflödig och fullständigt meningslös. Men Stormare har ju charm, så han fixar det ganska bra ändå. Karln är mogen för en rejäl huvudroll. Hallå Hollywood! När är det dags?


Kommentarer
Der Osterhase

Hr Stormares mognad för en huvudroll har länge vart uppenbar för alla med vett & sans. Dvs ingen som har något att säga till om i Hollywood...

2006-08-24 @ 21:58:27
Fröken Smilla

Ja, du har rätt. De (hollywoodfolket) verkar sakna vett och sans. De hutade ju åt Keira Knightly för att hon hade för små bröst. De blev förstorade på filmaffischerna. De behandlar folk som idioter. Men man ska inte neka till att de gör det bra. Inte moraliskt, men snyggt.

2006-08-24 @ 22:13:45
URL: http://magistradixit.blogg.se
Der Osterhase

Jo. Påpekas bör att det var enbart på de amerikanska affischerna till filmen "Kung Arthur" som de digitalt förstorade hennes byst. Ty som de säger därborta; Bigger is better...

De passade även på att räta upp hennes hållning och skala av lite av hennes mage, då den ansågs vara lite "tubby". Mycket skall man höra innan öronen trillar av, som min gode far brukar säga.

Snyggt, men dumt.

2006-08-24 @ 22:25:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Som en oas i öknen...

... eller som en mistlur i dimman, är denna blogg. Den ger dig hopp, vägledning och själslig svalka.

RSS 2.0