Casanova är ju riktigt bra!

Jag har inte alltid varit förtjust i Lasse Hallström, men jag kan inte neka till att han gör vackra filmer. Det är något lite tillrättalagt med hans filmer. Eller är det kanske så att man är så van vid Hollywood -  vackra människor och action som kommer med väldigt jämna mellanrum så att inte tittaren ska tröttna - så att man inte kan tänka om?

Sienna Miller i en av huvudrollerna är knappast bländande vacker, men hon har ett utseende som passar för rollen. Skulle hon vara lika vacker och sexig som Casanovas övriga erövringar så vore det ju ingen vits. Heath Ledger själv är otroligt charmerande och lysande för rollen. Några roliga biroller - Casanovas betjänt samt Francescas friare  - och saken är biff! Lena Olin är förvisso vacker och själfull, det kan man inte neka till och det är även ett flertal andra personer, men det är ändå inga superstjärnor, såsom Julia Roberts eller Brad Pitt, och det är ganska skönt.

Handlingen är något snårig, men man måste till slut kapitulera. Det är en trevlig, vacker och underhållande film. Utan tvekan!

Anders, min käre bror! Du som avskyr Lasse Hallström. Tänk Om! Ge karln en chans! Filmen är sevärd.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Som en oas i öknen...

... eller som en mistlur i dimman, är denna blogg. Den ger dig hopp, vägledning och själslig svalka.

RSS 2.0